Valokuvaus

Valokuvaus on itselleni suhteellisen tuore harrastus. Vaikka kuvien ottaminen tuntuukin aluksi varsin yksinkertaiselta toiminnalta, on ollut äärimmäisen kiehtovaa huomata miten monipuolinen, haastava ja palkitseva harrastus se on. Kuvakulmat, polttovälit, sommittelun merkitys, valojen ja varojojen vaihtelut, värien vaihtelut eri vuorokaudenaikoina ovat vasta alkua, puhumattakaan siitä mitä merkitys pienilläkin muutoksilla on siihen miltä ihminen kuvassa näyttää.

Suosikkinilajini on katuvalokuvaus sen ennalta-arvaamattomuuden, nopeuden ja monipuolisuuden vuoksi, mutta toisinaan on myös mielenkiintoista kuvata maisemia ja muotokuvia. Jos haluat tehdä yhteistyötä, nappaa hihasta!

Käytän Fujifilm X-T3 -kameraa sekä muutamia Fujinon-objektiiveja, joissa yhdistyy mielestäni upeasti modernin digitaalitekniikan helppous ja klassisen filmikuvauksen lämpö ja inhimillisyys. Lisäksi kalustoon kuuluu drone (DJI Mini 2), sekä sekalainen määrä valaistustarvikkeita ja gimbal.

Kuvia lisää Instagram-tililläni @bigstonephotography.

KATUVALOKUVAUSTA JA MAISEMIA
MUOTO- JA PROMOKUVIA

Videoprojekteja

Laivaston pieni viihdeorkesteri: Sun huultesi hurmaa, Anneli

Äänitimme Laivaston pienellä viihdeorkesterilla Georg Malmsténin klassikkovalssin "Ilta skanssissa", johon sovittaja Erno Tiittanen oli tuonut kerrassaan mainion, jopa hieman kaurismäkeläisen tunnelman. Tartuimme siis tuumasta toimeen ja teimme kappalelle tyylinmukaisen videon, johon tein käsikirjoituksen, ja hoidin myös kuvauksen ja leikkauksen. Pääroolissa videossa on sangen mainio klarinetisti-näyttelijä Antti Pursiainen.

2022
www.boogiebigstone.com

Build a website - Visit site